Πληροφορίες σχετικά με το Ξενοδοχείο & τον Covid–19

Για εμάς στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό Ανυφαντή» η ασφάλεια των πελατών μας είναι άκρως σημαντική. Προτεραιότητα μας είναι οι πελάτες μας, οι επισκέπτες και το προσωπικό να παραμείνουν ασφαλείς σε αυτή την τόσο περίεργη περίοδο που όλοι βιώνουμε.

Όλα τα μέτρα θα παρθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή και να ζήσετε πραγματικά μια μοναδική εμπειρία.

Τα προληπτικά μέτρα που έχουμε εντάξει στην καθημερινή μας πλέον ρουτίνα προκύπτουν από τα εθνικά πρωτόκολλα υγείας που αφορούν στην κατηγορία και στο μέγεθος του ξενοδοχείου μας.

  1. Καθαριότητα: Όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται και απολυμαίνονται συχνά μέσα στην ημέρα δίδοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες των κοινοχρήστων χωρών (όπως π.χ. πόμολα, κουμπιά ασανσέρ, ρεσεψιόν κτλ.). Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού για να διατηρήσουμε το ξενοδοχείο καθαρό χωρίς να προσβάλουμε το περιβάλλον.
  2. Καθαρά χέρια: Στην ρεσεψιόν θα υπάρχει σταθμός με αντισηπτικό έτσι ώστε κατά την είσοδο των επισκεπτών να γίνεται απολύμανση των χεριών.
  3. Καθαριότητα δωματίων: Τα δωμάτια θα καθαρίζονται όλα με ατμοκαθαριστή και προϊόντα καθαριότητας με απολυμαντικό χαρακτήρα.
  4. Φρεσκάρισμα δωματίων κατά τη διαμονή: Για να αποφευχθεί πιθανή διασπορά, δεν θα γίνεται καθημερινό φρεσκάρισμα δωματίων κατά την διαμονή. Οι πετσέτες και τα σεντόνια θα αλλάζονται κατόπιν αιτήματος στη ρεσεψιόν.
  5. Κλειδιά δωματίων: Τα κλειδιά θα παραδίδονται στον πελάτη απολυμασμένα και θα επιστρέφονται μόνο κατά το check out σε δοχείο που θα βρίσκεται στην ρεσεψιόν.
  6. Πρωινό:Το πρωινό θα σερβίρεται ατομικά και όχι σε μπουφέ.
  7. Τηρούμε τις αποστάσεις: Το προσωπικό μας τηρεί τις αποστάσεις με τους πελάτες του ξενοδοχείου μας.
  8. Νέες ώρες Check in & Check Out: Οι ώρες για το Check in & το Check out έχουν αλλάξει έτσι ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη σωστή και ενδελεχή καθαριότητα των δωματίων. Το Check in έχει οριστεί στις 15.00 το μεσημέρι και το Check out στις 11.00 το πρωί.
  9. Ασανσέρ: Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες μιας και το ξενοδοχείο μας έχει μόνο έναν όροφο.
  10. Εστιατόριο – Χώρος Πρωινού: Η απόσταση των τραπεζιών και των καθισμάτων έχει υπολογιστεί με ασφάλεια στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

*Προσοχή*

Σε περίπτωση που αισθανθείτε κάποιο ύποπτο σύμπτωμα θα χρειαστεί να ενημερώσετε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου αμέσως.

Στοιχεία όπως ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, η διεύθυνση κατοικίας σας και ο αριθμός επικοινωνίας σας θα κρατηθούν από το ξενοδοχείο σε περίπτωση ανάγκης ιχνηλάτησης και αποφυγής διασποράς του ιού.