×
June
30

Το ξενοδοχείο Αρχοντικό Ανυφαντή και ο χώρος άσκησης & σωματικής έκφρασης Modus Vivendi σας καλούν να ανακαλύψετε την μαγεία της Ορεινής Αρκαδίας μέσα από ένα υπέροχο Pilates Retreat στην φύση!
Στις 30 Ιουνίου, 1 & 2 Ιουλίου θα συνδέσουμε τον μαγικό κόσμο του Pilates με την ενέργεια του βουνού! Με πρακτικές, περιπάτους, ποιοτικά προϊόντα, επισκέψεις, πεζοπορία, ζεστή φιλοξενία στο πανέμορφο γραφικό χωριό Ζάτουνα!
Το modus vivendi είναι ένα εξειδικευμένο studio pilates στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής, στην Αθήνα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα εξειδικευμένα όργανα του pilates και προσφέρει προσωποποιημένα μαθήματα πιλάτες με μηχανήματα, πιλάτες εδάφους, καθώς και δυναμικά προγράμματα άσκησης όπως το HiiT pilates για άμεση ενεργοποίηση του μεταβολισμού και γρήγορη ενδυνάμωση όλου του μυϊκού συστήματος και μαθήματα aerial pilates πάνω σε αιώρες.
Το Αρχοντικό Ανυφαντή βρίσκεται στη Ζάτουνα, μια ανάσα από την ιστορική κωμόπολη της Δημητσάνας. H τοποθεσία του χωριού αποτελεί κομβικό σημείο αφού όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής όπως ο Λούσιος ποταμός, το Μουσείο Υδροκίνησης, η Ιστορική βιβλιοθήκη της Δημητσάνας, η αρχαία Γόρτυνα, η Μονή Αιμυαλών, η Μονή Φιλοσόφου, η Μονή Προδρόμου, το Μαίναλο και πολλά ακόμα σημεία αναφοράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Το Αρχοντικό Ανυφαντή απέχει μόλις 214 χιλιόμετρα από την Αθήνα, είναι ένα μικρό boutique ξενοδοχείο 5* που αποτελείται από 8 ευρύχωρα δωμάτια. Το πρωινό μας αποτελείται από αγνές πρώτες ύλες της περιοχής και χειροποίητα εδέσματα φτιαγμένα με φροντίδα και αγάπη. Στην διαμονή σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και την κουζίνα του εστιατορίου μας που έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στα τοπικά προϊόντα και στην Πελοποννησιακή μας καταγωγή.
Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο “Αρχοντικό Ανυφαντή” στα τηλέφωνα 27950 29202 & 6946529470.

*Κόστος ανά άτομο: 185 ευρώ τιμή για δίκλινο, 165 ευρώ τιμή για τετράκλινο (ο αριθμός των τετράκλινων δωματίων είναι περιορισμένος).
*Για τους συνοδούς ή άτομα που δεν θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα Pilates το κόστος ανά άτομο θα διαμορφώνεται διαφορετικά χωρίς το κόστος των μαθημάτων.
*Για όσους ενδιαφέρονται μόνο για το μάθημα Pilates παρακαλώ πολύ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως για κράτηση θέσης και ενημέρωση κόστους.
*Στο κόστος που αναγράφεται παραπάνω συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α και αφορά μόνο στις δραστηριότητες που αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατανάλωση ή δραστηριότητα είναι εκτός της αναγραφόμενης τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο ξενοδοχείο μας καλέστε μας στο 27950-29202 & 6946529470 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο contact@archontikoanyfanti.com ή μέσω facebook page www.facebook.com/archontikoanyfanti/
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στον χώρο άσκησης Modus Vivendi που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.modusvivendi-pilates.gr ή την σελίδα στο facebook www.facebook.com/modusvivendipilates/

Details

Παρασκευή απόγευμα άφιξη στο χώρο

20:00 -21:00 Μάθημα pilates & stretching με τη Δήμητρα Νάσκαρη και την Ελίνα Βάκη

21:30 Σας καλωσορίζουμε με ένα πλούσιο & γευστικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας (στο γεύμα δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση αλκοόλ)

Σάββατο 8:30 – 10:00 To πρωί ξεκινά με ένα αναζωογονητικό μάθημα Pilates από την Δήμητρα Νάσκαρη και την Ελίνα Βάκη

10:00 – 11:00 Πρωινό με ζυμωτό ψωμί, τοπικά προϊόντα, χειροποίητες πίτες & βότανα ευεξίας από την Αρκαδική γη

12:00 – 13:30 Επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας

13:30 – 14:30 Μια γρήγορη βόλτα στην Κωμόπολη της Δημητσάνας

14:30 – 17:30 Ελεύθερος χρόνος

18:00 – 18:30 Επίσκεψη & ξενάγηση στο Μουσείο Μίκης Θεοδωράκης στην Ζάτουνα

19:00 – 20:30 Μάθημα Pilates από την Δήμητρα Νάσκαρη και την Ελίνα Βάκη

21:00 Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου (στο γεύμα δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση αλκοόλ)

Κυριακή 8:30 – 10:00 To πρωί ξεκινά με ένα αναζωογονητικό μάθημα Pilates από την Δήμητρα Νάσκαρη και την Ελίνα Βάκη

10:00 – 11:00 Πρωινό με ζυμωτό ψωμί, τοπικά προϊόντα, χειροποίητες πίτες & βότανα ευεξίας από την Αρκαδική γη

11:00 – 12:30 Περίπατος μέσα στην φύση στο μονοπάτι του χωριού, με σημείο τερματισμού το ξωκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στην κορυφή του βουνού (βατό μονοπάτι και εύκολο)

13:00 Check out – Επιστροφή προς Αθήνα